Dietiek

 

Mijn naam is Femke Vlieland. Ik ben vanaf januari 2018 als diëtist werkzaam bij Sport Medisch Centrum Oegstgeest (SMCO).
Ik ben ontzettend blij om in zo’n professioneel en enthousiast team terecht te zijn gekomen. En ik zie dit als een unieke kans om samen met de therapeuten van SMCO bij te dragen aan goede zorg voor u. 

Ik heb in totaal al 16 jaar ervaring opgedaan als diëtist en docent. Ik ben momenteel naast diëtist in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) eigenaar van mijn eigen bedrijf/diëtistenpraktijk “SPIJS". Ik begeleid mensen met onder- of overgewicht. Wat de oorzaak dan ook is. Ik heb jarenlange ervaring in de oncologie en nefrologie (nierziekten). Daarnaast ben ik opgeleid tot sport- en kinderdiëtist.  

Als diëtist ben ik een uitgesproken voorstander van een persoonlijke aanpak. Graag neem ik de tijd om goed naar mijn patiënten te luisteren om zo samen tot een optimale strategie te komen.

Mijn spreekuur bij SMCO zal voor de komende maanden op

  • donderdagavond 17.00-21.00 uur
  • zaterdagochtend 9.00-13.00 uur, zijn.

Als u zich wilt aanmelden voor een consult, dan kunt u mij gerust bellen of een e-mail sturen en dan plannen we samen een afspraak in.

U kunt op mijn website lezen hoe de regeling is betreffende de vergoeding van een dieetconsult. 

Hartelijke groet,

Femke

 

Femke Vlieland | Diëtist & trainer
06-41889190 | femke@mijnspijs.nl
www.mijnspijs.nl